Rekarna trillar in en efter en och det känns skönt. Först ut i afton är Titans vs Ravens. Min idé är att Ravens vinner den här matchen.

Titans (6-3) vs Ravens (6-3). Den här matchen kommer avgöras på marken. Det lag som vinner springspelet kommer gå segrande ur denna fajt. Jag bygger mitt tips på att Ravens kommer studsa tillbaka efter en helt iskall match mot Patriots senast. Det var "rock bottom" och vi förväntar oss mer och bättre av Ravens.

Jag kommer spela Ravens -5 till oddset 1,77 hos Unibet , LeoVegas och Casumo .

Värt att notera:

1. Ravens QB Jackson har ingen MVP-säsong. Samtidigt levererar han OK på marken och i luften. Han behöver dock studsa tillbaka som hela Ravens i afton efter en svag outing senast.

2. Ravens RB-äss Ingram är tillbaka och kommer verkligen leverera i afton. Det är min känsla. Jag tror han kommer få mer tid än vad som sägs. Det gör att Ravens playcalling blir mer "svår". Notera att Ravens är nr 2 i hela NFL gällande springspelet. De snittar på 164 yards per outing.

3. Titans QB Tannehill har växt in i kläderna för Titans. Han spelar bra fotboll och har kastat för 2 128 yards med 20 TD's mot 3 interceptions. Det är starka papper. Hans bekymmer idag är att han möter kanske ligans bästa secondary med spelare som Humphrey och Peters. De är inte lätta att tas med. Ett sidospel kan vara att Tannehill gör minst en interception. Klart spelvärt till 2,00 hos Unibet , LeoVegas och Casumo .

4. Ravens måste testa Titans secondary ofta i afton. De tillåter nämligen 277, 4 yards per outing och det är plats nr 28 i hela NFL. Inte bra. Titans har också haft bekymmer med att "komma åt quarterbacken", eftersom de har en svag pass rush. Pass på här!

5. Titans har dock lite enklare med springspelet och med tanke på att Ravens äss Campbell och Williams båda är skadade. Det gör att RB Henry kommer få det lite lättare att springa idag. Fråga är dock om det räcker?!

6. I afton får ni också se ligans bäste kicker i form av Ravens Justin Tucker. Han har satt 16/17 field goals. Hans miss var från 61 yards och det är ingen skam att missa därifrån.

Jag kommer gå på Ravens i afton. De borde skämmas efter sin outing mot Patriots senast. QB Lamar Jackson har varit skärpt i veckans träning och fokus har varit på att studsa tillbaka bättre än någonsin. Jag spelar Ravens -5 till oddset 1,77 hos Unibet , LeoVegas och Casumo .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip