Speltips Titans-Ravens

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2021-01-10 19:05
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1.73
Tips: 2 -2,5
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
Super Wild Card Weekend dag 2. Titans vs Ravens. Saints vs Bears. Steelers vs Browns. En härlig afton!

Kort recap från igår - Super Wild Card Weekend dag 1. Alla tre outings var spännande och jag var rätt ute i två av tre. Bills och Bucs var gjutna även om Bills spelade en av sina sämre matcher på mången god dag. Antagligen nerver som spökade, men nu är det första trappsteget fixat och laget kommer bara bli bättre och bättre. Vinner Steelers över Browns i kvällens sista match, då möter Bills dem i nästa outing. Vore en grym match-up! Seahawks och Wilson såg riktigt svaga ut igår. Det fanns inget försvar till Rams ruggiga defense. MEN hade förväntat mig en rappare QB Wilson. I den avslutande matchen var Tom Brady-ledda Tampa Bay Buccaneers favoriter mot Washington och det blev en Bucs-vinst till slut och det syns hur "äckligt"grym Brady är när slutspelet börjar. Bucs defense var en aning sloppy och hade en sådär outing. Kvällens man var dock QB3 Taylor Heinecke som visade vägen hela aftonen genom bra beslut och snygga pass. Lite David mot Goliat-känsla, men till slut var helt enkelt Bucs för bra. Brady vann därmed sin 31 (!) playoff-seger. Överlägsen i NFL med den statsen. Nr 2? Ja, det är Joe Montana med 16 segrar. Hoppas ni lirade Bucs -5 till -7 och TD på Antonio Brown. Det var fina odds!

Super Wild Card Weekend dag 2 - nu till kvällens första match. Titans (11-5) vs Ravens (11-5). En formidabel outing att se fram emot. Jag tycker dock att Ravens äntligen har vaknat till liv. De har haft sjukt mycket strul med skador och COVID-19-utbrott i truppen, men det är helt under kontroll (i alla fall enligt de dagliga testerna) och Ravens kommer ställa upp med bästa möjliga lag.
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Jag är helt övertygad om att Ravens kommer vinna den här matchen mot Titans. Jag spelar Ravens -2,5 till oddset 1,73 hos Unibet, LeoVegas och Casumo.

Värt att notera:

1. Titans avslutning på säsongen lämnade en hel del övrigt att önska. Framförallt kändes det som deras defense sjönk ihop fullständigt. Nästa imploderade. I fyra av de fem senaste matcherna tillät Titans +400 yards bakåt. Det är inte OK. Notera att det också var mot svaga Lions och Texans. Idag möter man ett högexplosivt offense i form av Ravens QB Lamar Jackson. Han har varit stekhet eller mer korrekt; så bra som han kan vara. Mot Titans defense kommer Jackson att springa för minst 150-200 yards med lätthet. Notera också att han kastade för åtta touchdowns från vecka 15-17. MEN det som kommer trigga Ravens QB mest är belackarna som säger att han inte kan vinna de stora matcherna. Vi pratar om den yngste QB att nå 30 vinster (på 37 starter): Nej; jag tror på Lamar i afton och att Titans inte kommer ha något svar mot Ravens offensiv idag.

2. Ravens har funnit sin synergi i offensiven sedan QB Jackson började kasta mer. En av dessa orsaker är WR Boykin som tagit ett par kliv framåt. Han har varit grym i end zone och gjort en TD i nästan alla matcher på slutet. Ravens avslutade säsongen med fem raka vinster och "spelade" ut motståndarna med en marginal om 37-18 i snitt. Starka papper.

3. Special teams är viktiga i slutspelet, där de små detaljerna gör en dramatisk skillnad. Kolla exv in Pass (kicker i Bills). Enorm hela året och sylvass igår när det gällde. Idag får Ravens tillbaka sin punter Koch och det är en otroligt viktig spelare. Koch är en av de bättre i hela ligan.

4. Titans RB Derrick Henry är en gigant. En RB som i år nådde 2 000 yards 2020. Han löste 1 000 yards med ett snitt på 6.1 yards per löpning och adderade nio touchdowns i de sju avslutande matcherna. Det säger det mesta. Enorm.

5. Ravens med coach Harbaugh är 5-0 på bortaplan i wild card-rundan. 5-0! Notera det.

6. Det som är Titans stora akilleshäl är deras försvar. Jag vet att jag kanske ältar detta, men det känns så ruggigt sårbart för dagen och avslutningen på säsongen var ingen höjdare. När grundsäsongen var slutspelad landade Titans på plats 24. Du måste ha ett vasst defense för att kunna vinna i slutspelet och i år är Titans försvar ett par klasser sämre än under fjolåret, trots 11-5 i statistiken.

Slutkommentaren handlar om Ravens QB Lamar Jackson. Det går inte att gå emot honom i den här matchen, eftersom Titans defense är svagt av olika anledningar. Med vetskapen om att Jackson under de här fem raka segrarna för att avsluta grundsäsongen med följande stats; completion rate på passen (67%), 11 touchdowns mot 3 interceptions plus 430 yards på marken och även där med 4 touchdowns. Jag kan inte förbise detta plus att Ravens trupp äntligen är intakt nu när punter Koch också kommer spela.

Jag spelar Ravens -2,5 till oddset 1,73 hos Unibet, LeoVegas och Casumo.

/RoloMartins

Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Casumo | Nordicbet | SpeedyBet | 888sport | Betsafe
  Titans-Ravens
Spela på Speltips Titans-Ravens
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
RoloMartins - 10 Januari 2021 - 13:56
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Marcellus - 2021-01-10 17:51

Kommer bli en kul match att följa, lägger en tv-peng


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Everton - Sheffield W
Fotboll - FA-cupen - 1 asian hcp -1.5
2.06
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Washington - Buffalo
Ishockey - NHL - 2
2.25
21:00  Everton - Sheffield W
Fotboll - FA-cupen - 1 asian hcp -1.5
2.06
21:00  Atletico Madrid - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.75
21:05  Packers - Bucs
Amfotboll - NFL - 2 hcp +4
1.87
00:40  Chiefs - Bills
Amfotboll - NFL - 1 hcp -2
1.71
01:00  NJ Devils - NY Islanders
Ishockey - NHL - 2
2.02
18:00  Vita Hästen - Tingsryd
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.50
20:45  Wycombe - Tottenham
Fotboll - FA-cupen - Under 3,5 mål
1.83
21:00  Athletic Bilbao - Getafe
Fotboll - La Liga - 1
2.35
19:00  Crystal Palace - West Ham
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp 0
2.27

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming