Den sista matchen i London för i år. När Ravens (3-2) var här senast fick man stryk. De valde en annan strategi i år och åkte till UK redan på måndag emedan Titans (2-3) flög in sent torsdagskväll. Alla lag har sina olika anledningar till det.

Jag är övertygad om att Ravens kommer vinna den här matchen, men i vanlig ordning ligger linan lite för högt för att vara intressant för mig.

Jag kommer spela Ravens QB Lamar Jackson att kasta för +224.5 yards i matchen till oddset 1.82 hos Unibet mot en i mitt tycke relativt svag secondary hos Titans.

Värt att notera:

1. Ravens sköt sig själva i foten senast mot Steelers. De gjorde inte en poäng i andra halvlek och ni som följde mitt speltips då, vet att jag förordade Ravens -3.5 i halvlek. Det spelet satt som en smäck. Men återigen; det var inte Steelers som ”vann” matchen, utan Ravens som gav bort matchen med massor av slarv offensivt. Hela tre turnovers och en rad WRs som tappade bollar huller om buller. Det går inte.

2. Lagen möttes senast i 2020 Wild Card-slutspelet och då vann Ravens med 20-13 på bortaplan.

3. I mina ögon hade Ravens faktiskt kunnat vara på samma nivå som 49ers och Eagles (5-0), men några sorgliga turnovers (hela sex fumbles) och konstiga beslut i slutet av de matcher de förlorat har gjort att de är 3-2 istället för 5-0.

4. Titans är 2-0 mot Ravens när RB Henry sprungit för +100 yards. Lyckas han med det? Min feeling är att han inte kommer mäkta med det mot Ravens enorma defense. Det är tufft att möta Smith och Queen i Ravens interior. Mycket tufft. Ravens tillåter bara 3.9 yards per spel på marken. Henry kommer få det tufft.

5. Här är nyckeln till mitt spel idag dvs. Jackson över 224.5 passade yards. Ravens möter ett Titans, vars secondary tillhör de 10 sämsta när det gäller att stå emot passade yards i defensiven. Ravens offensiv med sina receivers har en grymt bra chans att studsa tillbaka mot Titans efter den extremt svaga outingen mot Steelers, där Ravens receivers hade hela åtta tappade bollar i lägen som var endera en TD eller third down. Att Steelers ens kunde vinna senast var otroligt med tanke på deras usla offensiv.

6. Ravens QB Jackson är i topp 5 i NFL gällande sin completion percentage (satta pass) som berättar 69.9, vilket är riktigt bra. Notera det.

7. Titans kommer lita på sitt nyförvärv i offensiven; DeAndre Hopkins och det är en grym fotbollsspelare. Han leder Titans i antal passade bollar (42), där han tagit emot (26). Det har gjort att han har 356 mottagna yards över de fem första matcherna. QB Tannehill har verkligen synkat med D-Hop.

Jag kommer spela Ravens QB Lamar Jackson att kasta för +224.5 yards i matchen till oddset 1.82 hos Unibet mot en i mitt tycke relativt svag secondary hos Titans. Det blir mitt speltips i den tidiga matchen. Notera matchstart kl 15.30.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip