Titans (8-6) vs Saints (11-3). Det var en fröjd för NFL-ögat att se en av de allra bästa quarterbacks genom tiderna, Drew Brees sätta rekord på rekord i föregående helg. Brees är en enastående spelare, men en ännu större människa. Det han visade oss hemma senast var absolut världsklass. Han passerade legenden Peyton Mannings antal gjorde TDs med 541 st. Manning har 540 och den allra främste, Tom Brady har 539 TDs. Vilka spelare. Brees satte alla pass den dagen utom ett, vilket också säger en hel del. Brees är ett unikum som Titans lär få bekymmer med i afton...

Jag kommer spela Saints -2 till oddset 1,72 hos Unibet , trots Titans desperation. Saints är på tok för bra på båda sidor bollen, samt att 49ers vann i natt och det sätter lite press på Saints gällande home-field advantage.

Värt att notera:

1. Saints är en av fyra s.k. 11-vinnare (49ers, Packers, Seahawks) inför den här omgången. 49ers vann i natt med tre poäng över Rams, vilket gör att jakten på home-field advantage fortfarande jagas.

2. Titans har chansen på ett wild-card, men då krävs det vinst idag och att Steelers får stryk av Jets.

3. Saints är nr 9 i NFL vad gäller total yards per game (373) och som nr 7 i passing yards (264 yards) och nr 6 i poäng gjorda framåt. Det är kvalitet rakt över.

4. Saints är nr 4 vad gäller total defense och då med 90,8 yards tillåtna per game. Idag kommer också nyförvärvet Jordan Jenkins från Giants att spela. Starka papper!

5. QB Tannehill för Titans har varit riktigt bra i år (completing percentage om 71,5%) och om det är någon match som de MÅSTE vinna, då är det denna. Det är win-out som gäller för att nå slutspel. Båda lagen har som sagt väldigt mycket att spelar för, vilket borgar för en sevärd match! QB Tannehill har funnit en bra connection med rookie A.J.Brown. Killen var suverän mot Texans senast, då han tog emot åtta pass för 114 yards och en TD. Saints måste ha järnkoll här.

6. Lagen har mötts totalt sett två gånger de senaste 11 säsongerna. Båda lag har en vinst vardera i dessa möten.

7. Ett orosmoment för Titans är deras RB Henry. Han är listad som questionable och de signaler jag fått under eftermiddagen sägs det att han inte skall spela. OM så är fallet pratar vi om ett riktigt tapp för Titans. Han är inför denna omgång nr 2 i hela NFL med 1 329 yards över 271 (!) löpningar. Henry har inte heller missat en match sedan hans rookie-säsong 2016. Ha koll här!

8. Saints WR Thomas måste nämnas och i mina ögon är alltid Thomas ett sidospel gällande TD-görare, eftersom han och Brees har en djup connection i sitt spel. Han har 133 (!) mottagningar i år och det är fjärde mesta genom alla tider över en säsong. OM Thomas tar emot 11 pass i afton passerar han all-time great Harrisons rekord - 143 mottagningar på en säsong. Ha koll här också och kika gärna på sidospelet - Thomas att göra TD.

Jag spelar Brees Saints och deras fokus på NFC och home-field advantage. -2 till oddset 1,72 hos Unibet är taget.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip