Titans vs Vikings. Sista matchen före regular season. I vanlig ordning kommer first och second strings INTE att spela, vilket gör att de spelare som får chansen är typ 4-5 position oavsett nyckelposition.

Jag kommer gå på Vikings här. Deras djup i den defensiva linan och defensiva backar är monumental. 888sport , LeoVegas och MrGreen ger oddset 1,91 money line för Vikings. Jag nyper det oddset!

Värt att notera:

1. Vikings WR-position är satt. Det som saknas är WR nr 4 och den matchen kommer vi få ta del av här idag. QB Siemian lär få spela en hel del och utöver Thielen, Diggs och Treadwell finns det en position.

2. Om vi kikar på TE-positionen är det också en djup position för Vikings med Rudolph som TE1. Jag är nyfiken på om Conklin kan ta sig från bubblan in till laget om 53 spelare. Jag har feeling för det idag.

3. Vikings defensiva lina har sådant djup att du nästan står och flämtar när du förstår hur starka de är. Titans lär få bekymmer med att hantera den här linan även om det är C-laget som spelar i afton på just den här positionen.

4. HC Zimmer vill verkligen säkerställa sina små frågetecken i år och det gäller även Vikings special team. Quigley och Carlson måste våga visa vägen och ikväll är det sista chansen att visa upp sig och jag är övertygad om att just special team kommer vara tungan på vågen. Pass på!

Jag spelar Vikings money line till oddset 1,91 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip