Vikings vann relativt enkelt i presesaon 1 mot Broncos (48-28) och ni som ryggade mig tjänade nästan dubbla pengen på det draget. Nyförvärvet QB Cousins var exemplarisk i sin debut med att sätta de fyra första passen och sedan ordna en efterföljande touchdown. Sedan lämnade han över skipper-rollen.

Jag kommer spela Vikings -4 till oddset 1,91 hos 888.com.

Värt att notera:

1. Vikings defensiva lina var ruggigt vass i preseason 1. De spelade rätt länge också och skötte sig med den äran. Preseason game 2 lär också få ta del av Vikings defensiv unit . Samtidigt är Jaguars defensiv nästa lika bra om inte exakt jämbördiga. Ligans två bästa defense från i fjol.

2. Vikings HC Zimmer är 3-1 i sin statistik gällande preseason game 2 emedan Jaguars HC Marrone är 1-3.

3. Lagens offensiv då? Ja, Vikings går inte av för hackor och det fick vi se delvis senast. QB Cousins till WR Diggs lär vi få se en hel del av i år. Jag förväntar mig också att TE Rudolph lär få chansen att visa upp sig. Jaguars offensiv då? Ja, deras springspel är vasst, men RB 1 Fournette kommer testas sparsamt. Ha ögonen på Grant som kommer få chansen.

4. Jaguars HC är känd för att "deala och wheela" in de första två preseason-matcherna, dels för att spara krutet, men också för att testa olika kombinationer i såväl defense som offense. Det brukar se lite sådär ut.

5. Treadwell är en av Vikings WR, vars speltid minskade under fjolåret, men som skött sig exemplariskt i training camp. Ryktas att han kommer testas rejält i afton.

6. Jaguars har ett suveränt lag på papperet - när first string spelar, men det lär inte ske idag och då är Vikings ett nummer för stora.

Spela Vikings ikväll. Jag söker lite högre odds och väljer att spela -4 till oddset 1,91 hos 888.com. OBS! Starttiden är kl 19 svensk tid.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip