Washington (2-6) tar sig an Super Bowl champs Buccaneers (6-2). Senast de möttes var i fjolårets slutspel och Bucs slog Washington till slut med 31-22. Det var en riktigt bra match.

I år kan vi skönja en mindre regress hos Washington emedan Bucs fortfarande håller en riktigt hög nivå, trots många spelare på skadelistan gällande offensiv som defensiv. Det börjar dock ljusna även här för Bucs, vilket gör att de, som i fjol, kommer vara som bäst inför slutspelet. Bucs har en bra chans att försvara sin titel. I nuläget är det Cowboys och Bucs offensiver som har högst betyg i hela NFL.

Jag kommer spela Bucs med ett högre handicap, eftersom jag har svårt att se Washington kunna svara upp Bucs offensiv hela matchen igenom. Jag kommer spela Bucs -7,5 till oddset 1,79 hos Pinnacle . Kommer även bjuda på ett sidospel längre ner i analysen.

Värt att notera:

1. Bucs offensiva lina är och har varit en av NFLs bästa genom året. De har dominerat i nästan varje match och det skapar en enorm trygghet för GOAT Brady, men också för RB-ässen Fournette och Jones. Washingtons defensiv å sin sida har sin styrka här, vilket gör att den här matchen kommer bli sevärd. Min feeling är dock att Bucs offensiva lina återigen kommer bereda väg för Brady, Fournette och Jones. Som vanligt vill säga.

2. Jag har svårt att se hur Washingtons QB2 Heinicke kan få den tiden han behöver i sin "passing pocket" mot Bucs i afton. Deras linebackers börjar äntligen bli skadefria. Vi får se hur Barrett och Paul kommer röra sig, men notera att Bucs äntligen parat ihop framgångsduoen White och David igen efter skada på David. De är explosiva tillsammans och kommer skapa oreda för Washingtons offensiv.

3. En av de bättre spelarna i Washingtons lag är deras WR McLaurin. Han har alla ingredienser i en WR av världsklass. Han kan alla springmönster och är svår att täcka. Han är dessutom otroligt smidig med sin kropp och kan plocka alla bollar. Idag skall han möte Bucs secondary som fortfarande har ett par ordinarie spelare borta (som exv Sean Murphy-Bunting), där Dean i Bucs lär få bevaka McLaurin. Det krävs dock att QB2 Heinicke skall hinna få iväg sina bollar. Oavsett; Bucs vet om McLaurin.

4. WR Godwin har stått som osäkert startande i veckan, men nu imorse svensk tid kom infon ut att Godwin kommer spela och det är ett gott tecken för Brady och Bucs. Godwin är en av ligans bäste mottagare. Ett stort plus för Bucs.

5. Noteras bör att Brady sällan förlorar två matcher i rad. Nu spelar Bucs sin första match efter sin "bye week" och de är med garanti laserfokuserade. Brady kommer kasta djupa bollar. När nu även Godwin kommer spela finns många outs för honom gällande dessa bollar. Brady har också kastat för fyra TDs i sina tre senaste outings och är oslagbara i redzone. Det är därför jag menar att Washington som har svårt att göra poäng framåt skall orka matcha Bucs offensiv idag. Jag får inte ihop det. Brady är för bra. Bucs är för hungriga.

6. Två sidospel som ni måste lira i den här matchen är följande: RB Fournette kommer med garanti få bollen någon meter utanför mållinjen och då är han Bradys "go-to-guy" att "stämpla" in bollen för TD. Odds finns från 1,94 och uppåt. Ett annat spel som är intressant är att Brady gör minst +2,5 touchdowns. Han har snittat som sagt fyra TDs per match över de senaste tre outings. Idag är det ännu bättre möjligheter för det. Odds finns från 2,30 och uppåt.

Slutkommentaren är enkel: Washington kommer inte orka mäkta med att stå emot Brady och Bucs offensiv. De kommer säkert få till ett eller annat spännande spel, men när vi summerar matchen bör Brady och Bucs ha en stabil ledning. Jag spelar Bucs -7,5 till oddset 1,79 hos Pinnacle .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip