Ravens har 19 raka segrar vad gäller preseason. Ett otroligt imponerande facit och varför skall den sviten ta slut idag? Det tror inte jag, utan Ravens vinner den här outingen.

Jag spelar Ravens -3,5 till oddset 1,99 hos bet365 .com. Moneyline är på tok för lågt, men Ravens vinner.

Värt att notera:

1. Ravens har sett formidabla ut vad gäller dem defensiva sidan av bollen. Första fajten lyckades laget forcera hela 6 (!) turnovers, vilket var enormt bra. Senast såg man till att Panthers nådde facila tre poäng. Det säger det mesta. Bra bredd och djup i Ravens defense.

2. Ett annat glädjeämne är Ravens springspel och RB-situation. När du har tre RBs som alla vardera sprungit för +4 yards per springspel, då fungerar ditt backfield. Det skapar också en trygghet för hela offensiven och avlastar också QB.

3.Washington då? Ja; deras defense är ännu starkare i år, men djupet finns inte där ännu och HC Rivera kommer inte pusha sina starters till fullo.

4. Washingtons RB-situation ser lovande ut. Blivit lite smått imponerad av RB Patterson. Förutsättningar finns för en stark säsong. Han har mäktat med +100 yards och TD under de första två matcherna.

5. Kruxet för WTF är att deras offensiv inte jackat i ännu och vi får nog inte se QB1 ”FitzMagic” idag. Möter du då ett av ligans bästa defensiva lag, då blir det tufft.

6. Ravens jagar som sagt sin 20 raka vinst under preseason och är för tillfället ett bättre lag än Washington Team Fotboll på samtliga nyckelpositioner.

Jag spelar Ravens -3,5 till oddset 1,90 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip