I afton är det Thursday Night Football med Washington vs New York på agendan. För mig är valet enkelt i afton, trots en del skador på nyckelspelare, men Washington är det bättre fotbollslaget med en defensiv som kan försätta berg OCH med en offensiv som har riktigt fina egenskaper.

Jag kommer spela Washington -2,5 till oddset 1,73 hos Casumo , LeoVegas och Unibet .

Värt att notera:

1. Washingtons QB1 Ryan "Fitzmagic" Fitzpatrick gick ner med höftskada i premiären. Otroligt tråkigt för Washington, eftersom "Fitzmagic" är en energibärare av Guds nåde och som levererar. Nu får QB2 Heinicke chansen. Han gjorde inte bort sig i slutspelet mot Bucs under fjolåret och han är en "gunslinger" som kan kasta långa, djupa bollar vid behov. I afton lär dock den offensive koordinatorn "se till" att det blir mycket springspel och lättare bollar för att ta matchen dit Washington vill ha den.

2. Giants då? Ja, på västfronten intet nytt om vi tittar på premiären. De fick lite extra poäng under "garbagetime", men det lyser inte om offensiven. Jag måste säga det. Deras offensiva lina är en av ligans allra sämsta och det fungerar helt enkelt inte. Det är inte lätt att heta QB Daniel Jones heller med tanke på det. Han får inte många "extra" sekunder i sin passningsficka för att leverera in resultat. Han ledde NFL i antal fumbles under förra säsongen och började den nya med...just det...en fumble. Jones var 22/37 i pass med totalt 267 yards, vilket är på tok för lite. Det som var extra jobbigt att se var att Giants hela tiden fick provocera fram sina yards. Inget var enkelt. Idag är defensiven ännu tyngre att möta.

3. Washingtons defensiva front är remarkabelt bra. Leds av Chase Young. I matchen mot Chargers senast tillät Washington dem att bli endimensionella dvs bara leverans av passningar från Chargers QB Herbert. Defensiven stoppade allt spel på marken. Totalt sprang Charges för 3,2 yards per löpning = peanuts. Washingtons defensiv är monumentalt bra och mot ett sådär Giants = de kommer käka upp dem.

4. Ha extra koll på Washingtons RB Antonio Gibson. Med tanke på att Giants hade stora bekymmer med Broncos RBs, då lär det inte bli lättare nu. Gibson är en av de bättre RBs i ligan när han är fräsch och hel. I debuten mot Chargers sprang Gibson 20 gånger för 90 yards och det är bra. Om ni vill ha ett sidospel; lira Gibson och TD i natt.

5. Giants är ett lag som varit genant usla i sina inledningsmatcher över de senaste åren. De har de senaste fyra åren inlett med 0-2 respektive säsong, varav 0-5 vid två av de åren. Även QB Jones har haft det lätt mot Washington är det något helt nytt i år med tanke på Washingtons defensiva front. Det kommer bli extremt lite tid i passningsfickan. Ett annat sidospel kan faktiskt QB Jones och en interception vara. Broncos defensiv detroniserade Giants offensiva lina. Notera att Washingtons defensiv är en nivå upp från Broncos...

Jag är övertygad om att Washingtons coaching staff med Riverboat Rivera i spetsen ger QB2 Heinicke en bra spelbok i afton med enklare bollar med pass för att istället springa mer. Heinicke är helt OK. Jag spelar Washington -2,5 till oddset 1,73 hos Casumo , LeoVegas och Unibet . Häng med!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip