Efter 1 av 4 rekar in under tisdagen så hoppas jag att jag kan vända på detta på onsdagen. För det här var tungt.

Jag har hittat en dubbel här, en dubbel jag kommer köra 5 av 5 units på. Här är varför -

10.10 - Simon Berglund (405) - Grininger (576). Sista gruppspelsmatchen i u21 klassen.

Simon Berglund. En väldigt stor talang som hamnat lite i skymundan de senaste åren i svensk pingis. Dels för att han är en spelare som har lite väl hett temperament, och det är inte alltid positivt. Men spela kan han. Han har enorm bra skruvspel och spelförståelse, vilket han tar sig långt på. Helt okej serve och bra försvarsspel är något han också kan stoltsera med. Men världsrankingen då? Ja den är inget att skryta med. Skulle sätta honom runt 300 som en rättvis ranking. Men här är ännu en spelare som blir drabbad av svensk bordtennis fruktansvärt usla ekonomi. Därav få tävlingar. Här är Simons matcher idag -
Sidorenko 0-3 (u21)
Batocchi 3-1 (u21)
Zhao 4-3
Cazacu 4-0
Bra resultat och han verkar vara i ordning. Enbart jättetalangen Sidorenko som satt stopp för Simon. Han kan fortfarande gå vidare ur gruppen, men vinst krävs och övriga resultat med sig.

Grininger. Nja, en högst medelmåttig spelare. Har ingen vinst alls av värde på seniortouren att skryta med. Utan är bara en halvt okej junior. Här är hans matcher idag -
Sidorenko 1-3
Batocchi 3-2
Reitspies 2-4
Ideherberg 0-4
Tog en för honom ganska bra seger mot Batocchi. Annars väntade resultat, eller lite credd ska han ha för att faktiskt ta två set av Reitspies.

Nej, denna ska inte kunna förloras för Berglund.

12.20 Swartenbrouckx(425) - Ort (220)
Vid vinst är Ort vidare som gruppetta. Och vinner gör han!

Swart... är en duglig spelare. Tävlar inte jättemycket internationellt men gör inte heller nå vidare resultat när han är ute. Rättvis ranking. Tog idag en bra seger mot italienaren, men ska här vara för kort i rocken.

Ort är den tyske talangen som man inte såg så mycket av. Men nu verkar utvecklingen ha skjutit i höjden och han har haft en riktigt bra höst med flera bra tävlingar. Spelar ett tight spel, använder sig mycket av sin backhandserve och gnetar sig fram till segrar med noggrant spel. Dvs väldigt bollsnål. Här är deras matcher idag.

Swart - Baciocchi 4-3
Swart - Jean 2-4

Ort- Capello 3-1
Ort - Kucera 3-0
Ort - Baciocchi 4-2
ORt - Jean 4-3

Nej denna behöver jag inte ens motivera mer.

1.40 på Berglund. 1.20 på Ort. Det blir 1.68. Detta finner jag hos bet365 . Och detta ger jag alltså 5/5 units!

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip