Chtchetinine - Nagy

Två av de mest frekventa spelarna i challenger series. Vitryssen som jag hädanefter kallar Cht (får hålla på i en timme om jag ska skriva hans namn varje gång) leder rankingen över årets challenger series helt överlägset, och det är rättvist när han är den bästa spelaren som spelar frekvent. Han är en defensiv spelare som bara motar tillbaka bollarna med en extrem underskruv. Lika bra defensiv, så har han lika bedrövlig offensiv, men det betyder bara att han väldigt sällan gör offensiva attacker. Vilket håller mot de allra flesta på denna nivån.
Har första dagen spelat så här
Mego 1-3
Huszjak 3-0
Sitak 3-0
Simoncik 3-0

Nagy är en lurig filur. Kämpar som ett djur ibland och ser totalt ointresserad ut ibland. Är i grunden en rätt duktig spelare med grym träff på bollen i båda backhand och forehand, men en fysik som är högst tveksam och en mental svaghet som hindrar hans karriär.
Hans dag -
Sitak 3-2
Simoncik 2-3
Vyborny 3-2
Huszjak 0-3

Vad kan man säga om dessa resultat? Cht är stabil som vanligt. I matchen mot Mego tycker jag att helt klart var Mego som spelade både väldigt bra och framförallt smart då han väntade fint på bra lägen och sen gick för stenhårda attacker. Något jag inte tror Nagy kan göra på samma sätt.

Nagys resultat betyder sällan något då imorgon är en ny dag och då är det återigen 50-50 vilket humör han är på. Dock var han stryk med 0-3 mot Huszjak som enligt mig är en sämre kopia av Cht. Huszjak har extremt mycket underskruv men lika kass offensiv.

Nej jag tror både att Cht är den klart bättre spelaren plus att materialet han använder inte gillas av Nagy.

Cht -1,5 set till 1.61 på bet365 tar jag med 4/5u.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip