Då är det dags för ännu en dag i grottan i challenger series i tyska oschsenhausen. Och givetvis ska vi kunna hitta något att spela på. Denna gången ett lågt odds.

Cifuentes - Kadclek

Cifuentes 2-3
Kadlcek 1-4

Cifuentes är nog inte helt nöjd med sin första dag. Ingen katastrofal dag men några 50-50 matcher som han förlorat svider nog. Inget nytt här dock. Samma spelare och spelstil som jag beskrev i gårdagens förlustrek. Dock har han två "lätta" matcher kvar, och troligtvis måste han vinna båda, och kanske även skaffa sig bra setkvot, för att ta dig vidare till semifinal.

Kadclek trummar på i bottenträsket. Trots att detta är en relativt svag omgång så befinner han sig som vanligt i bottenregionerna. Att han idag förlorade 2-3 mot Happek säger en del.. Nej jag tycker inte detta är en bra bordtennisspelare.

Så. Hur summerar vi detta? 1.53 på -1.5 set, är det verkligen värt att spela på? Ja jag tycker det. Dels är Cifuentes en bättre spelare, dels krävs stort fokus på att göra jobbet imorgon om han ska kunna ta en plats i semifinalerna. Så vi kör på det!

Tidigare möten
Cifuentes - Kadclek 11-6,11-5,11-6

Cifuentes -1.5 set till 1.53 spelar jag med 3.5/5 units. Troligtvis kommer linan gå ner till -2.5, vilket alltid är en lurig lina. Men en låg insats där fungerar nog också.

3-0?

Lycka till.

EDITERAD 2017-03-09 07.35:13

This is the stats tab
This is the post tip