Väldigt bra form nu på samtliga spel och mina fyra senaste rekar har gått in. Hoppas hybrisen inte nått mig utan att jag ska kunna fortsätta så här i lugn och trygg fart.

Cifuentes - Kuzmin

Cifuentes har bara medverkat en gång på challenger vad jag vet, och var då en helt ny bekantskap för mig. Han slutade då på starka 6-1 i matcher efter att bland annat vunnit mot Karakasevic. Han spelar rätt trevlig bordtennis, offensiv och duellrikt spel. Lite tam i serve-retur för att ta ytterligare ett kliv i utvecklingen, men på challengernivå fullt duglig.

Kuzmin rekade jag häromdagen. Jag håller fast vid åsikten att han ändrat sitt spel för att hans äldre kropp ska klara av det, trots att han faktiskt inte är äldre än 33 år. Han drar sällan till bollen och är rätt tam i övrigt. Men är i grunden en bra spelare och har kvar sitt säkra spel.

Jag ser Cifuentes som knapp favorit här, men nog lockar 2.25 lite på Kuzmin. Men jag har fastnat för tanken att detta ska bli en jämn match och anser därför att överspelet är mer spelvärt. Linan ligger på 73.5 bollar, vilket i många fall är fyra jämna set. Enligt mig kan detta mycket väl gå till fem set och då är spelet enkelt inne. Spelmässigt borde detta bli en rätt rolig match med många dueller. Cifuentes är den tyngre där, men Kuzmin den tryggare. Kan bli intressant!

ö73.5 bollar till 1.83 på bet365 spelar jag med 2.5/5 units.

3-2 Cifuentes?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip