Varenda kvartsfinal igår var jämn och tre av fyra matcher gick till sju set. Jag tror på något liknande idag.

Duda (101) - Nuytinck (113)

Tyskland mot Belgien. Dvs storebror mot utmanaren, vilket kanske ger lite mer prestige i matchen. Det är två spelare som verkligen imponerat under turneringen och jag kan inte se någon som favorit här.

Jag såg delar av Dudas vinst mot Kenji Matsudaira igår och det imponerade på mig. Verkar ha förbättrat försvaret märkbart sedan sist jag såg honom och han hade inga problem med Matsudairas extrema bolltempo, vilket inte många gör på den här nivån. Detta tillsammans med sin fina träff i skruvloopen och väldigt noggranna och bollsnåla spel tror jag kan göra att han inom snar framtid kan vara med och slåss på allvar om någon av de sista platserna i de tyska mästerskapslagen.
Hans matcher så länge -
Majoros 4-1
Åkerström 4-0
Monteiro 4-0
Matsudaira 4-3
En ovanligt tuff väg för en högt seedad spelare då det var tufft motstånd från första matchen. Men det har han klarat galant och det har både varit stabilt och bra.

Nuytinck höll på att ge bort matchen mot Paikov igår. Underläge 1-2 i set trots läge att minst leda 2-1, i bästa fall 3-0. Men han lyckades vända ett 1-3 underläge till 4-3 och det var starkt. Sitter inne på tunga slag vid dueller och är helt okej i serve-returspelet. Har spelat väldigt bra i början av säsongen både internationellt och i sin nya klubb i franska högstaligan.
Hans matcher -
Bajger 4-0 (wo efter 2-0).
Brodd 4-1
Omar Assar 4-0
Paikov 4-3
Likadant här, imponerande rad segrar där 4-0 mot Assar är ett fantastiskt resultat för honom.

Duda är nog lite bättre i serve-returspelet medan Nuytinck är tyngre i duellspelet. Båda är i bra form och har gått framåt det senaste halvåret. Med tanke på detta och att de i grunden är jämnbra spelare så kan jag inte tänka mig annat än att detta blir en jämn match.

I skrivande stund har inte bet365 lagt upp odds på överspel, men det kommer nog. Däremot finns ö108 bollar på 1xbet till 1.92. Dvs att om det blir 6 set med 11-7 i snitt så är spelet vunnet.

4/5 units lägger jag in på detta. 4-2 till Duda?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip