Har alltid sagt att Robin Bengtssons låt i Eurovision suger. För det gör den, fanns en handfull andra låtar i Melodifestivalen som var bättre, men så skickar vi det här skräpet och nu ska priset betalas.

Topp 4? Aldrig i livet, det kan jag sätta min förstfödde på. Italien, Portugal, Bulgarien och Belgien är rankade högre på outrighten men jag tror att det finns ett gäng andra låtar som kan hamna före. Moldavien och Holland har goda chanser att göra det.
Men har han tur, Robin. Startfältet i år är extremt dåligt vilket gör att han slipper skämma ut sig, det finns nämligen inte 10 stycken dugliga låtar och därmed, han kommer topp 10.

Väldigt mycket tyder på att han inte blir topp 4. Hans semifinalbidrag har inte ens fått 5000 likes men nästan 2000 dislikes. Det är ett underbetyg som heter duga, och just den här informationen litar jag på. D.v.s man kan inte kolla likes från orginalvideon.

Vi kan ju lite snabbt kolla vad de andra toppländerna fått för reaktioner:

Portugal: 25k likes - 3k dislikes - över 1 milj views

Bulgariens semifinal har inte släppts än, men var en publikfavorit så den är före Sverige

Belgien: 11,5k lines - 4,4k dislikes - 665k views

Italien tävlade inte i semifinalen, men sjöng ändå: 8k likes och 2k dislikes - nästan 400k views.

Moldavien: 13,5k likes - mindre 1k dislikes - 550k views

Har ett problem och det är norrmännen och danskarna kommer att ge höga poäng till Robin, kanske finnarna också men han kommer kamma noll från juggarna och sydeuropa.

Så, jag tror inte att Sverige kommer topp 4 och inte utanför topp 10, då har vi ett spel som passar in rätt bra här:

Sverige att hamna mellan placering 5-10 till oddset 2,50 hos Leo Vegas.

This is the stats tab
This is the post tip