Första reken för dagen gick in och hoppas det kan fortsätta så. Vi är framme i kvartsfinalerna i Belgien.

Nuytinck(113) - Paikov (84)

Två vänsterhänta spelare. Belgien mot Ryssland. Nuytinck har gått en imponerande utveckling, och är han på väg att ta sig upp till en nivå topp 70-80 i världen? Kommer troligtvis liggar topp-100 till nästa månad och med tanke på hans resultat i den franska ligan än så länge så känns det stabilt för Nuytinck. Med det menar jag att det inte verkar vara någon formtopp, utan han börjar stabilisera sig.
Hans matcher i turneringen -
Bajger 4-0 (wo efter två set)
Brodd 4-1 (en stabil spelare som inte är lätt att vinna enkelt mot).
Omar Assar 4-0. Wow! Detta är ett styrkebesked. Omar Assar förlorar sällan mot sämre spelare. Och med 0-4? Detta är imponerande.

Paikov. Imponerade och gick till semifinal i Bulgarien i augusti, och tog sig därmed upp till topp-100 för andra gången i karriären. Han spelar effektiv pingis, dvs vill inte ha dueller utan satsar allt i serve-returspelet och är bra på att följa upp med en attack.
Hans matcher i turneringen-
Merckx 4-1
Szudi 4-2
Lakatos 4-2
Ganska normala resultat. Kanske lite överraskande att han fick slita hårt mot både Szudi och Lakatos, på inget sätt dåliga spelare men det var rejält jämna matcher.

Nuytinck verkar ha tagit ett stort kliv i utvecklingen. I serve-returspelet skulle jag säga att Paikov är lite bättre. Men blir det spel om bollen har Nuytinck över en hel match ett mycket tyngre och säkrare spel att falla tillbaka på. Med tanke på hans imponerande säsongsstart så tror jag han drar det längsta strået här. Hemmaplan gör inte saken sämre heller. Ska vi säga 4-2 till Nuytinck?

1.90 på bet365 . Det tar jag med 3/5 units.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip