En svensk är kvar i kvartsfinalerna i Belgien. Harald Andersson är Sveriges representant och han har gjort det bra hittills. Nu tror jag kan en rysare!

Salifou (131) - Andersson (156)

Fransmanne Salifou, verkar vara en lurig rackare. Ena dagen är han lugn som en filbunke vid bordet. Andra dagen skriker han och lever om som om det handlade om hans liv, efter varje boll. Är en väldigt hårtslående spelare. Rapp i benen och söker just sin stenhårda forehandattack så ofta som möjligt. Är en av få spelare som har en riktigt bra forehandflipp också. Tävlade frekvent för några år sedan men har nu lugnat sig och jag vet inte hur han ligger till i sin karriär riktigt. Men han gör det helt okej i den franska högstaligan.
Hans matcher i Belgien -
Weeransinghe 4-1
Szocs 4-2
Lambiet 4-2
Här är det främst segern mot Szocs som imponerar på mig. Szocs är en bra spelare som är svårslagen på den här nivån. Som ni ser spelar han även jämna matcher och har svårt att hålla nivån uppe en hel match även om han spelar bra. Mot Lambiet var det mer tur än skicklighet att det inte blev skiljeset.

Harald Andersson är en cool figur. Väldigt bollsnål och riktigt bra i duellspelet. Blir det slagdueller håller han mycket högre klass än vad världsrankingen visar. Dock har han problem för spelare som slår hårt. Vilket Salifou gör.
Hans matcher
Reitspies 4-0
Walther 4-0
Liventsov 4-2
Vilken tävling av Andersson! 4-0 mot Walther och 4-2 mot Liventsov är riktigt starka resultat. Kanske en av hans bästa internationella turnering någonsin?

Ser man till formen denna turnering så har båda imponerat. Och trots världsrankingarna anser jag detta vara två jämnbra spelare. Men skulle jag säga att någon imponerat mer så är det Andersson, men just hans problem med hårdslående spelare gör att det känns helt 50-50.

ö107.5 bollar ligger linan på. Dvs 6 set med 11-7 i snitt så är vi hemma. Jag kan tänka mig att detta blir en rysare. Jag säger 4-3 till Andersson.

ö107.5 bollar till 1.83 på bet365 .

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip