Slutspel i Belgium open. Och jag tycker mig ha hittat spel som bara ska gå in.
Bajger(298) - Nuytinck (113)
Bajger tog en för mig mycket överraskande enkel seger mot slitvargen Vitta i slutkvalet. Innan dess hade han inte imponerat nämnvärt men han spelade klokt och fick inte Vitta att "tråka" ut honom med sitt spel. Men här ska han vara minst två nummer för liten. Bajgers matcher än så länge
Rasmussen 2-4
Hoheimer 4-3
Batocchi 4-2
Vitta 4-0
Nuytinck, är en belgare som är stabil mot sämre spelare. Han spelade förra året i tyska högstaligan och har nu gått över till att spela i franska högstaligan där han kanske inte är en toppspelare men en duglig spelare. Han är en västerhänt spelare med en rätt bra serve och stabil i övrigt. Nej han ska vara för bra här.
Jean Lauric (247) - Szocz (117)
Bandanabärande belgaren Lauric är där han ska vara på rankingen. Runt 250 känns som hans nivå och han är inte direkt farlig. Har slagit väldigt få bättre spelare men är trygg mot lite sämre. Är en allround spelare utan några speciella vapen. Gnetar på med sitt spel utan att verkar ha kapacitet för mycket bättre. Han matcher än så länge
Reuseau 4-3
Olteanu 4-1
Gommers 4-0
Två "okända spelare i gruppen som inte säger så mycket. 4-0 mot Gommers är bra gjort.
Rumänen Szocs tar stadiga kliv uppåt. Var förra året i final i denna tävlingen i belgien och har den platsen att försvara. Var i början av september i semifinal i vitryssland och det var ruskigt imponerande insatser då.
Skachkov 4-0
MinHyeok 4-1
Detta var hans bästa segrar fram till semifinalen i Vitryssland och detta imponerar. Spelar han ens en bråkdel av vad han gjorde i den turneringen så vinner han här.
1.33 på Szocs och 1.30 på Nuytinck ger oss 1.73 i odds på bet365 . Detta ska bara sitta, allt annat är enorma skrällar.
5/5 units.

This is the stats tab
This is the post tip