Det är ju väldigt stora favoriter i Andra Chansen. Alla kommer ju inte hålla så frågan är bara vem som skräller. Jag tror att Vlad Reiser har större chanser än vad oddsen indikerar. Han har oerhört många unga fans och kommer med säkerhet vinna segmentet barn och ungdom. Nano tar den äldre gruppen rätt enkelt.

Men som sagt, det är jämnt mellan dem. Nano har ca 3000 fler spelningar på Spotify om dagen vilken inte är någonting i sammanhanget. Vlad Reiser har sin youtubekanal med nästan en halv miljon prenumeranter. Jämnt skägg med andra ord.
Sen är ju Vlad en lite mer frisk fläckt. Det händer lite grejer kring honom. Jag tänker direkt på när Loreen åkte ur mot Anton Hagman i Andra Chansen förra året. Det är lite samma förutsättningar här. En Youtuber mot en etablerad artiskt med en kass låt. Eller ja, ska vi vara ärliga är ju båda låtarna förskräckliga.

Men det kommer bli jämnt här, det är jag säker på så då åker polletterna in på Vlad Reiser till 2,80 ggr polletterna hos LeoVegas och Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip