Boltic - Stjärnan 1 (1.33) Svenskaspel
Stjärnan skall enligt alla mina rapporter vara helt odugliga i år. Ryssarna spelar enbart för sig själva och resten av laget håller div 1 klass. Boltic stretade emot bra mot en av seriefavoriterna Motala borta förra veckan och höll länge 2-2 för att sedan inte orka med i slutet och förlora med 4-2. Laget är trots mycket tapp på spelare ett riktit namnkunnigt lag. Till denna hemmapremiär återfinns Pål Hansen och det kommer bli ett mycket starkt tillskott. Kan även förvarna att Ted Wiklund har utlovat minst ett hattrick till denna match. Kommer det att dyka upp handikapp kan Boltic vara spelbara ända upp till tre minusmål.

Stjärnan har spelat ruskigt dåligt både på försäsongen (22-1 förlust mot jönköping och i inledningen av Allsvenskan förlust hemma mot Nässjö med 1-8) detta skall bara bli en mumsbit för Boltic och perfekt virke att lägga till i tripplar och dubblar enligt min mening

Till denna match skall även Boltic supportrar ha ett 20 års jubileum så det ryktas att det kommer bli mycket liv på läktarna (med allsvenska bandymått mätt).

Lycka till

Mvh

Mrbandy

EDITERAD 2011-11-12 10.13:20

This is the stats tab
This is the post tip