God dag Bandyvänner! här kommer en kort rek på en dubbel.

Spelstopp 13.15 Gripen - Boltic 1 (1.25)
Gripen vinner bara enkelt hemma mot Boltic. Boltic har dock ordniarie lag (Ted Wiklund och Mattias Svensson tillbaka) och väljer att återigen ställa över målvakten Anders Wallman till fördel för junioren Zowie Johansson. Wallman har haft en katastrofal inledning på säsongen och gjort närmare 3 tavlor per match som har kostat Boltic många poäng. Zowie spelade riktigt bra borta mot LAIK senast och det var endast tack vare honom som Boltic kunde klara poäng. Dock skall Gripen klara av detta relativt enkelt på hemma is, 1.25 är godkänt även om det kommer bli jämnare än oddset visar.

LAIK - Motala 2 (1.60)
Laik får till denna matchen en mycket bra förstärkning i Martin Arvidsson (tidigare Villa och Gripen). Dock anser jag att det inte räcker mot Motala som är ruskigt starka iår, såg Arvidsson i Gripen för två säsonger sedan när de mötte Boltic, det räckte inte till då och det räcker definitivt inte till idag då åren antagligen har tagit ut sin rätt med ytterligare två års åldrande. Motala går som tåget och är utan poängtapp i årets serie. Innan året trodde jag att Motala och Gripen skulle göra upp om direktplatsen men Motala har visat att de är outstanding. kollade även upp läget i laget Motala och fick detta som svar av en kamrat som spelar i laget:

"Tjena! Ordinarie lag, vi går alltid för vinst! Har sett bra ut på träningarna. Matchen mot Nässjö blev jämn pga snöstorm & 3x30! När det gick att spela va vi överlägsna!"

förra gången dessa lag möttes vart det 10 - 1 till Motala så 1.60 är helt klart godkänt!

dubbeln ger 2 ggr pengarna

This is the stats tab
This is the post tip