God morgon Bandyvänner, Idag har jag funnit två drag i dagens matcher som jag tror skall sitta utan några större problem. Jag väljer att lira dem som en dubbel till oddset 2.56

Match 1:
Boltic - Gustavsberg 1X (1.64)( Betsafe )

9 Gustavsberg 14 4 3 7 46-60 11
10 Boltic 16 4 2 10 56-90 10

Gustavsberg vann detta möte ute på Värmdö med 3-0 i början av säsongen och det är egentligen inte mycket att säga om det. Boltic var enligt uppgift det sämre laget i den matchen och förtjänade en förlust.
Förra helgen spelade dock Boltic två st extremt viktiga matcher (Borta mot Selånger och Härnösand) och även om det satt hårt inne så gick de därifrån med två segrar. Detta var sjukt viktigt för självförtroendet och möjligheten att undvika kval. Det är fortfarande många matcher kvar att spela men numer är Boltic endast tre poäng från kvalstrecket där Rättvik med 17 matcher spelade huserar.

Jag var inne på att Boltic skulle kunna kriga till sig en poäng hemma mot Tellus, men de föll dessvärre på målsnöret med 2-5, efter att ha haft ledningen till minut 75, idag väntar ett betydligt mer överkomligt motstånd i Gustavsberg.

Boltic har inte ett värst vidare lag på papperet längre utan går mycket med ungdomar och kämparglöd. Det de har till sin fördel är att genom alla år har det varit svårt att åka till Tingvalla och ta poäng. Det som gjort boltic hemmastarka är inte spelarna på planen utan det faktum att tingvalla är en sjukt svårspelad plan där vindar vräker in från alla håll och det i stort sett är omöjligt att spela en shysst bandy.

Har även snappat upp att Bolticspelarna på gårdagens träning hade boxningspass för att förbereda sig på en sjukt hårt spelad match med många tjuvknep.

Jag vill egentligen lira raka ettan i denna matchen men hejdar mig då det blir väldigt mycker mer X i bandyallsvenskan än man räknar med så jag är nöjd med 1X.


Match 2:
Örebro - Unik 1 (1.56) ( Betsafe )finns till 1.60 på Svenska Spel .

5 Unik 16 8 2 6 65-68 18
6 Örebro 16 7 3 6 78-63 17

Örebro blandar och ger i årets upplaga utav Allsvenskan. De mäktade bland annat med att X hemma mot Happis. Det motsvarande mötet dessa tåv lag emellan vann faktiskt UNIK med 6-4 på sin hemmaplan men det är helt andra parametrar till dagens match. Örebro har tagit fem av sina sju vinster i årets upplaga på hemmaplan och faktiskt enbart tappat poäng vid tre tillfällen (Haparanda, Tillberga och Katrineholm)resterande lag i serien har fått åka härifrån med nedsänka självförtroenden.

Anledningen att Örebro inte längre är det stora topplag de en gång var i allsvenskan (var på vippen att gå upp i Elitserien förra året) beror på att lagets dåliga ekonomi har gjort att de tappat en stor del av sina fixstjärnor i anfallet. Kvar finns dock Lars Busqvist som fortsätter att producera mål och det skulle förvåna mig mycket om han inte stänkte in minst 2 eller tre strutar idag.

Jag väljer att spela dessa två som en dubbel till 2.56 på Betsafe

Rygga dessa på egen risk!

Lycka till!

Mvh
Mrbandy

This is the stats tab
This is the post tip