Hej bandyvänner! Vill börja med att skriva att jag har arbetat som värvningsansvarig i Boltic de senaste tre åren fram till denna säsong, så det kan vara en liten jäv i denna rek. Trots det så anser jag helt klart att vi har fått ett bra överodds till dagens match.

Ni som kollar tidigare resultat mellan dessa två lag kan avsluta det projektet redan nu då det är i stort sett två helt nya lag som ställs på banan idag. Så en storseger för Boltic är verkligen inte att vänta, även om traditionen skulle säga så.

Frillesås: Väntas ställa upp med exakt samma trupp som förlorade mot Tranås i onsdags (5-8 på hemmaplan). den truppen: http://www.elitrapport.se/Data/report1966.html

Boltic: Som även de förlorade hemma mot Tranås i deras förra match, dock förlorade Boltic något orättvist då Tranås satte ett frislag från 40(!!!) meter i andra övertidsminuten. Saknar Richard Fogelqvist, Pål Hansen och junioren Oscar Pettersson. Dock har Richard Timmerklev återigen snörat på sig skridskorna och väntas komma in i sin roll mer och mer. http://www.vf.se/sport/bandy/tunga-skadebesked-gor-laget-mer-bekymmersamt

Denna match tror jag kommer bli mycket jämn och därför ser jag ett stort spelvärde i X2 till hela 2.90, något jag kommer att gå in relativt tungt på (1K)

Samtal med SuperTed Wiklund har utlovat seger utan tvekan men jag är bekymmersam för Boltics form. men tror helt klart de i denna jämna tillställning kan kriga till sig en poäng!

This is the stats tab
This is the post tip