Hej bandyvänner!
Dags för en ren seriefinal med livet (elitserieplatsen) som insats! Jag var inne på att dessa två lag skulle göra upp om denna platsen redan innan säsongen och nu är det som synes ett rent faktum. Lagen ligger på lika många poäng efter 21 av 22 spelade omgångar och Ljusdal har något bättre målskillnad.

Föregående möte i Örebro trodde jag att Örebro skulle gå segrande ur kampen men då visade Ljusdal att de var ruskigt formstarka och såg länge ut att köra över Örebro då de var i Ledning med 1-7om jag inte missminner mig helt. Dock snyggade Örebro till siffrorna och Ljusdal vann till slut det mötet med 7-8.

Då Ljusdal har bättre målskillnad så kommer de att vinna serien vid en seger eller oavgjort resultat. Detta kommer föra med sig att Örebro måste gå för seger om det är oavgjort på resultattavlan. I ett 60-40 (dock fördel Ljusdal) anser jag att det är ett riktigt fint odds på Örebro (3.20) och de spelare de har i Busqvist och Robin Olsson så kan de helt klart klara av att vinna uppe i Ljusdal.

Provar ett spel på tvåan här till fina 3.20

EDITERAD 2012-02-25 09.14:27

This is the stats tab
This is the post tip