od morgon bandyvänner, det blir allt mer glest mellan mina rekar i bandyns allsvenska. Detta beror inte på att det är svårt att finna vinnarna utan snarare på att spelbolagen är riktigt med på noterna.

I årets upplaga av bandyallsvenskan har jag hittills rekat tre spel och samtliga har suttit:
Surte - Åtvidaberg X2 (3.85)
Laik - Blåsut 2 (2.75)
Boltic - Borlänge 1X (2.06)
Idag tror jag mig ha funnit nästa spel i skaran.

I en tidig seriefinal i Nässjö så tar serieledande Nässjö (7 raka segrar och 50-12 i målskillnad) emot serietvåan och förhandsfavoriten Gripen som ännu endast förlorat en match i årets upplaga av serien (46-12 i målskillnad). En rafflande batalj som verkligen kan bjuda på mycket spänning.

Nässjö har verkligen gjort en jackpott i att värva Oskar Henriksson från Jönköping och det syns i Jönköpings serispel hur viktig han har vart för dem de senaste åren. Henriksson har hittills svarat för förväntningarna och fullkomligt öst in mål som vanligt i årets allsvenska (16 mål på sju matcher. Framme så serveras han utav gamle storspelaren Fredrik Rinaldo (tidigare proffs i Ryssland, Boltic och Vetlanda) och det samarbetet börjar mer och mer likna det radarpar som Gripen hade för några år sedan i Mayborn och Svedberg.

Många vet att bandyn fortfarande är en stor idrott i Småland och till denna matchen väntas det storpublik för att gunga fram hemmalaget till ytterligare en seger och utdrygad serieledning. Rinaldo och Henriksson är för bra för att Gripen skall kunna stoppa dem och 1.85 för en etta på ett serieledande lag med full pott får ses som ett ganska bra odds i dessa sammanhang.

Lycka till!

Mvh
Mrbandy

This is the stats tab
This is the post tip