Mot Pittsburgh och PNC Park där Pirates tar emot Brewers.

Ett Brewers som har gjort en usel säsong så här långt med en bedrövligt 20-37 W-L och ett Pirates som verkar ha hittat formen igen efter en halv-kass start på säsongen.
Man har ett W-L på 31-25 och ligger tvåa efter vad folk säger, det omänskliga Cardinals.


Startande för Brewers inatt;

Jimmy Nelson, går för en 4.41 ERA med ett 2-6 W-L över hans 11 starter och 67 pitchade innings.
hade en relativ bra start på hans säsong men ju tuffare lag han fått stå emot ju tuffare har det blivit för Nelson att hålla nere hits och runs. Senast mot Cardinals gick han 5 innings och släppte 7 hits 6 earned runs.
Bör dock noteras att det som sagt var Cardinals han mötte.
De två starter innan Cards släppte Nelson totalt 12 hits och 6 earned runs över 11 innings, detta mot medelmåttiga Diamondbacks och Braves. Ingen super insats.



Nelson mot Pirates i natt alltså, ett Pirates som har hittat tillbaka till vinst-formen efter att man haft en trög inledning på säsongen med få gjorda runs.
Stjärnan McCutchen har höjt sitt .AVG rejält och slår nu i .287, visar att han är samma slagman som han var förra säsongen och ihop med Harrison, Kang och Marte har man fått en rejäl boost offensivt.


Pirates har i sina senaste 15 matcher gått över 3.5 runs 12 gånger.
Med Pirates starka offensiv mot en Nelson som släppt en hel del och en arena som ger möjlighet till att bollen lätt letar sig ut ger goda förutsättningar för att Pirates återigen går över 3.5 runs.

Betsafe bjuder högst.
_________________________________

Mitt spel;

Pittsburgh Pirates över 3.5 runs
/1.77x, Betsafe , 5/7 enheter

Twitter; MSrekare

This is the stats tab
This is the post tip