Återigen mot Boston där den fjärde och sista matchen ska avgöras mellan Red Sox - Twins.
Red Sox har hittills tagit 2/3 matcher och man har visat att man verkligen hör hemma bland toppen när dom lirar på den nivå dom faktiskt är förväntade till att lira på.

Man pratar om deras nya spel som dom visat upp, främst offensivt, med otroligt mycket spring mellan baserna oavsett om det står 0-0 eller en man på basen med 0 outs samt hur tungt alla i uppställningen svingat dessa matcher i serien som resultatet i en hel del hits.
Man springer tidigt, får igång offensiven, sätter spelare i scoringposition och sen slår in dom.
Mycket enkelt men så explosivt.




Sista mötet i serien i kväll alltså och Twins ställer upp med en ytterst instabil pitcher så här långt.


Startande för Twins;

Tommy Milone, går för en 4.76 ERA över hans fyra startade matcher och 22 innings.
Ligger just nu på 12 strikeouts över dessa 22 innings och går samtidigt för en 1.46 WHIP. Högt.
I sina senaste 3 starter har han gått endast 15 innings totalt och har släppt 20 hits, 12 earned runs och endast 6 strikeouts. Siffror som självklart inte imponerar.
I hans allra senaste start gick han endast 4 innings och släppte 8 hits 5 earned runs.

Milone har varken snabba bollar eller några som han kan hota Red Sox med speciellt och med tanke på vilken förbättring Red Sox visar kan kvällens start bli riktigt tuff för Twins-pitcher.
Kämpar mycket med att hålla bollarna i strike-zonen som han hittills inte lyckats få någon ordning på och kastar istället väldigt mycket balls.

Inte någon vidare start för han så här långt in i säsongen.


Red Sox som har visat att dom kan, Ortiz som har gjort strålande insatser i denna serien efter en tids kämpande efter att träffa bollen, Pedroia som kanske träffat mest i laget sista tiden och Sandoval har även han likt Ortiz börjat hitta bollarna igen.
Få namn av de många som kommit igång stenhårt.

Farrell sa för cirka en vecka sen att man skulle lösa den offensiva situationen som då var väldigt negativ snabbt och visst har man gjort det med dunder.

En osäker och mycket instabil Milone mot ett Red Sox som verkar ha hittat rätt recept för att ta sig tillbaka till toppen väntas få en tuff match att kasta sig igenom i kväll.


_______________________________________

Mitt spel;

Boston Red Sox över 4.5 runs

/2.05x, Pinnacle , 4/7

Twitter; MSrekare

This is the stats tab
This is the post tip