Miami Heat kunde knappast ha fått möta Atlanta Hawks vid ett bättre tillfälle. Heat kommer in till mötet med tre segrar på sina fyra första matcher och har sett precis så bra ut som man hoppats på inför säsongen. Rookien Tyler Herro är en tidig kandidat till att vinna årets nykomling i NBA. Samtidigt som allt det positiva händer på Heats sida så har Atlanta fått en mindre skadekris. Parsons, Young och Crabbe är skadade och missar mötet. Både Hunter och Turner är frågetecken inför mötet. Det är fem av 13 spelare i den normala rotationen som potentiellt missar mötet.

Det man ska veta om den här upplagan av Hawks är att nästan allt av spelet kretsar kring Trae Youngs förmåga att skapa anfall. Han är en otrolig offensiv spelare som har både skytte och kapacitet att avsluta vid korgen. När inte han spelar blir det inte lika stort utrymme för de andra skyttarna i laget att operera på.

Gästerna fick in Jimmy Butler inför säsongen och har varit tydliga med att det är en topplacering i den östra konferensen som gäller. Tränaren, Erik Spoelstra, är en av ligans bästa. Han specialiserar sig på att sätta upp ett stabilt försvarsspel.

Kort sagt finns det en helt annan stabilitet hos gästerna i dagsläget och med skadorna som Hawks dras med är jag förvånad att linan på bortasidan inte är större.

Speltips: Miami Heat med handicap -6 - odds 1.90 hos bet365

bet365 livestreamar alla NBA-matcher

This is the stats tab
This is the post tip