Bucks (4-0) vs Hawks (4-1). Två riktigt fina lag som kommer gå långt i årets slutspel om lagen klarar sig utan för många skador. Bucks superstar Giannis har verkligen varit "all that" hittills under den här säsongens inledning. I sin senaste outing mot Knicks levererade Giannis 30 poäng framåt med 14 returer och 9 assist. Det har varit på så hög nivå i varje match att Giannis är ligans bäste för dagen.

Jag är inne på att Bucks har en riktigt bra chans mot Hawks i afton och spelar Bucks -3 till oddset 1,71 hos Unibet .

Värt att notera:

1. Bucks har som sagt såväl Middleton som Connaughton borta, men andra spelare från bänken steppar upp på ett riktigt bra sätt. Bucks djup på bänken skall och kommer bära dem långt. Jag tycker att en sådan som Bobby Portis verkligen gör det bra. När han också får igång George Hill, då blir Bucks svåra att stå emot.

2. Hawks har även de en superstar i form av Trae Young som efter fem spelade matcher snittar 29,4 poäng, men han kan bli bättre på trepoängsskyttet och det behövs i afton. Hawks agerade efter föregående säsong och plockade in Murray via free agent market och det var ett gott val. Han snittar nämligen 19,8 poäng och har skött sig bra. Young lär få Bucks Holiday som motståndare och pass-opp i matchen. Det är ingen enkel matchup. Holiday är en grym försvarsspelare.

3. Hawks har fin statistik i sin "programrad", men noteras bör att de mött Pistons två gånger, Houston och Orlando. Det är inga topplag någon av dem. De är totalt 3-14 i år.

4. Bucks vs Hawks har mötts 229 gånger och det är Bucks som har övertaget med 115-114.

5. Bucks leder också ligan gällande returtagningar med 52 returer per outing. Addera därtill att de också tillåter minst poäng per outing med 100 poäng bakåt per match.

6. Om vi ser till lagens styrkor och svagheter känns det som att Bucks fysiska spel kommer få mycket utrymme idag. Det blir inte lätt för Hawks att stå emot en tung offensiv (Giannis) för att sedan ha stora bekymmer i den defensiva delen (Holiday). Nja. Jag tycker Bucks än så länge den här säsongen är ett strå vassare på samtliga nyckelpositioner.

Jag spelar Bucks -3 till oddset 1,71 hos Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip