Hornets (11-32) mot Celtics (31-12) är en matchup som kommer passa Celtics som hand i handsken även om ett par från deras startfemma inte spelar pga. småblessyrer. Hornets har inte varit särskilt vassa på hemmaplan i år. De är 5-14, samtidigt som Celtics är 14-7 på bortaplan. Nej; den här matchen vinner Celtics.

Jag spelar Celtics -6,5 till oddset 1,72 hos Unibet .

Värt att notera:

1. LaMelo Ball hos Hornets är väl den som gjort skäl för sin lön i år. Han snittar 23,6 poäng, 8,5 assist och 5 returer med. Det är fullt godkänt. Han möter dock ett riktigt bra lag idag.

2. Celtics spelade bort Nets senast, trots att man var en aning brandskattat på spelare. Det gör vinsten extra rejäl. Det som är Celtics styrka är att de har ett sådant djup på bänken. Smart och Brogdon har fått steppa upp när Brown varit skadad. Det är det som kännetecknar ett klassigt lag; när spelare går ner, studsar andra spelare upp och levererar.

3. Celtics har fem raka vinster och leder Eastern Conference. Notera det.

4. Hornets har tre raka förluster. De har ett trepoängsskytte som varit en smärre katastrof, vilket varit en faktor i en svag offensiv över året.

5. När vi sedan tittar på Hornets defense är den också genant svag i år. Celtics superstar Tatum kommer få sina chanser gång på gång. Celtics får dessutom tillbaka Horford i afton och det är en riktigt fin injektion.

6. När lagen möttes senast vann Celtics med 140-105. Snacka om överkörning.

Jag spelar som sagt Celtics att vinna den här outingen med minst 6,5 poäng till oddset 1,72 hos Unibet .

/RoloMartins


This is the stats tab
This is the post tip