Portland Trail Blazers har varit en besvikelse under inledningen av NBA-säsongen. Förlusten mot ett B-betonat Golden State Warriors cementerade alla rubriker kring laget. Man saknar storlek under korgen då Gasol, Collins och Nurkic är skadade. Det blir väldigt intressant att se hur man hanterar spelare som Montrezl Harrell och Zubac.

Los Angeles Clippers fortsätter att briljera spelmässigt. Man stod återigen för en stabil insats under gårdagen då man ställdes mot Bucks. Det är visserligen match dagen efter här men båda matcherna har spelas på hemmaplan och framförallt så vilades storstjärnan Kawhi Leonard i matchen mot Milwaukee. En utvilad Kawhi kan räcka väldigt långt. Fråga bara Toronto Raptors som han bar till titeln ifjol.

Det verkar dröja ytterligare någon vecka innan Paul George är redo för spel och man fruktar nästan hur pass bra Clippers kommer vara med både Paul George och Kawhi Leonard på planen.

För att Trail Blazers ska ha en chans krävs det jättematcher från Lillard och McCollum på guard-positionerna. Defensivt har Clippers spelare som är perfekt anpassade för den uppgiften. Beverley är en av ligans bästa försvarare och tar stolthet i att möta stora namn som Lillard.

På andra sidan är frågan vem som ska ta hand om Kawhi hos Trail Blazers. Det finns inget riktigt svar på den frågan sedan Aminu lämnade i somras. Vi kan mycket väl få se en total överkörning inatt.

Speltips: LA Clippers med handicap -5,5 – odds 1.90 hos bet365

bet365 livestreamar alla NBA-matcher

This is the stats tab
This is the post tip