Warriors (39-36) vinst över Sixers redde vi ut här under fredagen och vi fick goda 1,87 tillbaka och det gillades. Jag hoppas ni ryggade! I afton möter Warriors ett Timberwolves (37-37) som har ett relativt svagt bortafacit (16-20) på hemmaplan och här har Warriors dominerat över hela året och är 30-7, vilket är starka papper.

Det är fortfarande mycket som står på spel framför allt för Warriors som jagar nr 4-spoten i konferensen (Clippers har den just nu) och med sju matcher kvar på grundserien är varje match riktigt viktig. Clippers har dessutom en tuffare agenda än Warriors med fler bortamatcher mot riktigt bra lag, vilket gör att Warriors måste gasa på.

Timberwolves ligger på plats nr 7 och kan knappast ta sig högre upp, men jagas av flera andra lag som är någon enstaka match bakom som exv. Lakers och Pelicans. Det kommer bli tufft hela vägen in.

Jag kommer dock gå på Warriors igen, eftersom de har nästan alla spelare skadefria (inte Wiggins som är borta pga familjeskäl) och dessutom får de tillbaka Gary Payton II i afton. Det kommer boosta laget. Payton är väldigt uppskattad i omklädningsrummet och på planen.

Jag spelar Warriors -5,5 till oddset 1,71 hos bet365.com.


Värt att notera:

1. Warriors vill inte hamna typ nr 6, eftersom det innebär "play-in". Nu är laget helt fokuserade på att hamna minst som nr 4 i den västra konferensen. De kommer också med tre raka vinster på ett imponerande sätt mot bra lag. Det boostar moralen än mer.

2. Warriors är som sagt 30-7 på hemmaplan. Alla motståndare som kommer till Chase Center vet att det är "tough sledding".

3. T-wolves är även de i win-mode, men de är fortfarande något skadedrabbade. Ässet Edwards (All-star guard) är osäkert spelande och vi får se om han kan göra comeback i afton. Oavsett; Warriors är i zonen för tillfället.

4. Det är fjärde matchen i år som lagen möts och Warriors har edge med 2-1.

5. Warriors är nr 2 i NBA gällande poäng per outing - 118,5 i snitt. Klart bättre än Timberwolves.

6. Warriors har haft det lätt mot Timberwolves över de senaste åren. Det är viktigt att notera det.

7. Timberwolves, som Warriors, är ganska dåliga på bortaplan. De har förlorat tre av sina fyra senaste outings. Idag möter de ett av ligans bästa hemmalag.

Det här kommer bli en sevärd outing, då båda lagen kommer kriga hela vägen in över mållinjen, men Warriors ÄR det bättre laget och kommer med tre raka vinster mot ett lag som i och för sig måste vinna, men som inte är stabila på bortaplan. I min mening vinner Warriors med minst 5,5 poäng och det avgörs mitt spel idag.

Jag spelar Warriors -5,5 till oddset 1,71 hos bet365.com.

/RoloMartins
This is the stats tab
This is the post tip