Nej, det går inte att spela emot Örebro-gänget BK Forward den här säsongen. Det bevisades med råge i förra omgången då de gulsvarta reste 10 mil till Karlstad med två av sina bästa spelare avstängda och Peter Olsson skadad. Spelade ingen jävla roll utan man vann med 2-1 ändå. Så jävla starkt.
Vad den unge tränaren Axel Kjäll har gjort med detta lag har jag ingen som helst aning om - bortsett från att allt verkar vara perfekt.
För vi ska ha klart för oss att på dessa femton spelade matcher så är de nio avgjorda på tok för många, då laget hade oerhört svårt att stänga matcherna i våras. Sex poäng extra hade de absolut inte behövt bett om ursäkt för.

När lagen möttes i våras så var det inget snack. BK Forward spelade ut Syrianska efter noter och vann med 4-1. Och det till trots att bortalaget idag är ett utpräglat konstgräslag och hade förutsättningarna att lösa ett bättre resultat då. Men Forward var helt enkelt alldeles för bra.
Och nu när det handlar om ett mjukt Trängens IP, ja, då faller fördelen än mer över på talangfabriken från västra Örebro.

Mittfältaren (och numer målfarlige) Erik Björndahl är tillbaka efter avstängning. Likaså försvaren Johannes Gustafsson. Jätteplus för hemmalaget. Även om det känns mindre viktigt för denna upplaga av Forward. De vinner tydligen ändå.

Jag skulle ljuga om jag påstod mig ha koll Syrianska. Jag vet att dom har bytt tränare, men inte så konstigt då laget inte vunnit en seriematch sedan våra svenska ungdomar sjöng den blomstertid nu kommer i skolorna runt om i landet. Nu kom dock den segern hemma mot Boden, så jag vet inte ens om den får räknas ...

Gör BK Forward 3-0 idag - ja då leder man hastigt och jävligt lustigt serien. Om det är möjligt? Ehh, ja ...

This is the stats tab
This is the post tip