1/2 igår där FaZe gjorde jobbet men där Fnatic gick på knock, Extra tråkigt att man lekte ut Heroic på Första kartan. Idag är det lika förutsättningar och många matcher och jag tror jag har hittat några riktigt starka.

EnvyUs är riktigt hårt pressat där man innan och efter sin truppändring inte varit sig likt och nu har man till och med nyligen försvunnit från topp30 listan. Riktigt tungt eftersom spelarna och laget har egentligen potential att vara topp 15 enligt mig. Man har riktigt bra spelar material i just Rpk och Scream men det räcker inte om man ska vinna matcher.

Har nyligen tränat hårt för sin första stora turnering på länge vilket är i Marseille, laget är från Frankrike och det kanske är där det börjar om och spelarna får tillbaka sin motivation och därför vill man komma dit med bra form. Stort plus att man vann båda kartorna mot där EnvyUs stog i 4 gånger i vardera match. En av dem var också just på Train med 16-8

Kartan Train är faktiskt också en bra karta för EnvyUs där Rpk oftast brukar vara den stora stjärnan när han går ut på B lång och oftast får fler än 1. Motståndet är AGO och det är inte en av det sämre kartorna för men jag tror EnvyUs Spets avgör här och det är slutkampen för båda att ens har någon chans att komma till slutspelet i Dallas.

Därför spelas raka tvåan till 2 gånger hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip