Vinsterna har radat upp sig och här kommer jakten på nästa.

AGO är ett relativt nytt lag och man har fått en pangstart och visat att man kan slå topplag och är just nu i Polen och slåss med de fyra bästa lagen VP, Kinguin, Pride och just AGO. Hade en fin "win streak" innan Singularity tog en knapp seger med 16-14 igår. Jag tror att det kommer ännu en förlust här och kanske dags och vakna upp ur drömmen.

VP är just nu i Ryssland där man kan ses som det sämsta laget i turneringen men just då när man kommer sitta tillsammans och spela från Ryssland här i den här finalen. Det finns så mycket att spela för i den här matchen och speciellt för VP. Främst vill man visa att man fortfarande är och ska vara bäst i Polen. Sen kommer det mycket till just rivalitet där det är final och ändå lite på spel. Vinnaren här får ett övertag och en bättre lottning i slutspelet på den här turneringen.

För att lägga till återigen en sak så lär man vara väldigt revansch lusta efter att förlorat med 16-12 första gången man möttes. Nu är det bäst av 3 och Vp vill vara på topp här. Därför spelas raka tvåan på Vp till 1.83 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip