Turneringsstart i både Danmark där Copenhagen games håller till samt Dreamhack i Rio. Det betyder också många matcher på agendan. Har ett stort favoritskap och de ska bara köra all in för man har många anledningar varför.

Man är just nu inne i en match mot Movistar Riders och det hade inte kunnat börja sämre för det ryska laget. Man har slått igenom online som en stor underdog i främst ESEA och man har verkligen spelat upp sig som en bra femma. Nu är man inne i sin första "stora turnering" offline och det betyder lite press men man ska nog bara visa upp vilka man är. Starten alltså? man anländer sent och är tvungen att lämna wo första kartan mot Movistar vilket betyder nu att man bara kan gå uppåt i turneringen samt att man har kvar Epsilon som en gruppfavorit ihop med just ForZe.

Motståndet gick igenom och vidare genom kvalificeringen medans ForZe fick en direkt inbjudan. Såg Ambush mot Epsilon och man hade verkligen inte mycket till chans. När ett sammansvetsat ForZe samt rejält bättre spelarmässigt ser jag att det går likadant för Ambush som mot Epsilon (Förlust 16-4, 16-2)

Kort formulering när ForZe bara ska vinna denna match med 2-0 och därför spelar jag ForZe -1.5 till hyggliga 1.65 hos LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip