Dagens match hittar vi i turneringen Dreamhack masters där vi har en repris ifrån road to Rio finalen där Astralis tar emot G2. Matchen är en best of 3 där jag tror Astralis vinner med 2-0.

Astralis fick en knackig start på 2020 men kom tillbaka fort och har visat återigen att de är nummer 1 i CSGO världen. Dock har man fått ett tapp utav att Glave satta sig själv på bänken pga att han kände sig utbränd och där har man tagit in JUGI som man har värvat in. Man har spelat 2 matcher med JUGI i laget och man har vunnit båda med 2-0. Förvisso är G2 ett mycket bättre lag än vad Astralis mött tidigare i denna turneringen men G2 har sina bra och dåliga dagar väldigt för ofta för att kunna ta sig an Astralis idag. Man mötte i söndags och där blev det 3-0 till Astralis dock hade ledde man med 1-0 innan matchen började. Då man kom från upperbracket. Astralis slog G2 med 16-6 16-2. G2 har inte haft den bästa starten sedan man förlorade mot Astralis. Man förlorade mot North och sedan vann man mot Heroic men det var väldigt jämnt.

Jag ser inte att G2 löser en map mot ett bra och formstarkt Astralis, därför spelar jag Astralis -1.5 till 2 ggr pengarna hos Unibet

Länk till spelet: https://www. Unibet .se/betting/sports/event/1006361565
Följ matchen live: https://www.hltv.org/matches/2341030/astralis-vs-g2-dreamhack-masters-spring-2020-europe
Min twitter: https://twitter.com/esport_experten

This is the stats tab
This is the post tip