Äntligen! Idag börjar den efter längtade PGL Major Krakow där mycket pengar står på spel. Det är nu det gäller för alla lagen att ta fram sitta bästa och försöka hitta formen. Idag är det fullt med gruppspelsmatcher där lagen möts i bo1(best of 1). Sedan i slutspelats så är det bo3, nog om det idag har vi en match som spelas mellan Astralis och Immortals där jag tror på en skräll.

Immortals kommer från en svag insats på esl cologne där man åkte ur gruppspelet med endast en vinst dock så kom den mot storlaget VP i första matchen sedan efter den åkte men på mycket bra lag så det var väldigt svårt för dem att ta sig vidare. Men eftersom Major låg så nära så höll man tillbaka lite av sina bästa tacs för att inte avslöja något. Därför tror jag immortals har en växel till och kommer lägga i den nu och gå in i denna turnering med hopp om att gå långt. Det Danska storlaget Astralis har inte spelat så mycket matcher på sistone de var med i ecs London där de åkte ut i en semifinal mot sk. Om man tittar på Astralis senaste matcher så kan man se att de har problem med att få till bra resultat mot NA lag som Cloud 9, Sk och Immortals.

Jag tror på en jämn match där Immortals kommer att vinna men för att vara på den säkra sidan så spelar jag 2 +4.5 till 1.80 i odds hoss bet 365.

Matchen ser ni här http://esportlivescore.com/e_347282-astralis-vs-immortals-pgl.html

This is the stats tab
This is the post tip