Ny dag i Danmark och det bjuds på en riktig bra match mellan de två bästa laget i världen möter varandra i en b03. Detta är en grupp final och vinnaren går direkt vidare till semifinal och förloraren kommer till kvartsfinal.

De här lagen har mötts fyra gånger sedan i juni, där tre av fyra gånger har det gått till 3 maps och vanligt vis är det jämt men att Aatralis vinner med 2-1. Lagen möttes för tre dager sedan då blev det 2-1 till Astralis det var en jämn match som gick till tre maps där överspelet gick in. Båda lagen har börjat lite skakigt i denna turnering där Astralis var nära att förlora men löste att vinna en map på overtime och en map 16-14. Liquid däremot har visat upp sig lite bättre dock förlorade man sin map pick mot Mausesports på vertigo. Detta är ett spel som jag inte förstår varför oddset är så högt. Det är en jämn match som kommer att sluta 2-1 till något av lagen.

Man kan även lägga Astralis 2-1 rätt resultat till 3 ggr pengarna om man vi ha högre odds. Matchen börjar 19.10 och kan ses på denna länk: https://www.hltv.org/matches/2338065/astralis-vs-liquid-esl-pro-league-season-10-finals.

This is the stats tab
This is the post tip