Ny turnering startar idag. Blast global finals med endast 4 lag med. Det svenska laget NIP, sedan har vi Faze Astralis och Liquid. Första dagen bjuder på en till magisk match mellan de två bästa lagen i världen Astralis mot Liquid i ännu en bo3. Nu har de här två lagen mötts tre gånger på tre veckor och de har bjudit upp till en fin match varje gång.

Astralis kommer ifrån en hygglig insats på hemma plan i Odense. Men de åkte ut mot de vinnande laget Mousesports i Semifinalen. Där de förlorade en map på ovrtime och sedan en map med 16-14. Jag själv tror att det var nervositet som gjorde att de inte lyckades sluta matchen då de hade ledningen under hela matchen. Astralis möter ett Liquid som inte gjorde en bra turnering i Odense. Man förlorade med 2-1 mot astralis och sedan åkte ut i kvarten mot Fnatic med 2-0. Astralis är ute efter revansch för deras misstag i Odense och Liquid enligt mig är påväg neråt. De vann senaste en map senaste mot Astralis med 16-14 och jag ser inte 2-1 till Astralis kommer hända idag mellan de här två lagen.

Därför spelar jag idag Astralis -1.5 till 2.5 ggr pengar hos bet365 . Spelet finns även hos Unibet där de är 2.40 ggr pengarna.

Följ matchen live: https://www.hltv.org/matches/2337843/liquid-vs-astralis-blast-pro-series-global-final-2019

Min Twitter: https://twitter.com/esport_experten

This is the stats tab
This is the post tip