Fin gårdag med CR4ZY -1.5 gick in till 2.40 och idag letar jag vidare och hittar en match mellan Avangar mot Fnatic in en bo3 semifinal.

Denna match kommer vara en rolig match att följa då Fnatic har tagit tillbaka deras gamla spelare Flusha och även på lån året ut Golden som har kommit genom Fnatics första akademi. Detta är ett försök att ta tillbaka Fnatic till toppen. I dagens match möter det Avangar som gick bra i den senaste majorn (semifinal åkte ut mot vinnarna) och gick och vann blast efter det. Men idag har det två bo3 där den första startar redan vid 13.00.

Fnatic spelade sin första match igår med sitt nya lag med och vann med 2-0 dock mot ett mycket sämre lag än Avangar men de visade ändå att de inte har tappat allt. De kommer få det tufft att vinna mot Avangar, men jag tror att de kommer kunna ta en map och ta det till den avgörande tredje mappen. Jag tror därför starkt på över 2.5 maps i denna match men att Avangar vinner med 2-1 och därför spelar jag inte på rak 1 till 1.68.
Matchen startar 20.00 .

Speltips: Över 2.5 maps - 2.05 Unibet eller LeoVegas

Lineups
Avangar- Buster, quikert, SANJI, Jame, AdreN
Fnatic - Krimz, JW, Brollan flusha, Golden

Länk om ni vill följa matchen
https://www.hltv.org/matches/2336177/avangar-vs-fnatic-ecs-season-8-europe-week-1

This is the stats tab
This is the post tip