Två bra speltips idag och här kommer det första. Ett Franskt "nonamers" lag som är rätt okända men har en spelad match som har registrerats och där vann man med 2-1 mot ett annat okänt franskt lag tar emot ett lag som jag diggar och kolla på även om kvaliten inte är den bästa.

"Hemmalaget" vann hyfsat turligt med en comeback i sista mappen med 16-14 efter att ha varit värdelösa på ena sidan men starka T sidor avgjorde och det handlar nog mycket om att man inte varit tillsammans så länge, spelar mycket på firepower och det saknar verkligen inte Squared som allt talar om inför den här matchen. Man har varit tillsammans mycket längre. Helt okej på båda sidor och det är det största strået om varför Squared vinner detta.

BerZerKers var bara på ena sidan den matchen dem spelat, säkert utvecklas lite på den tiden men jag tror Squared kommer leka hem den här vinsten om man tar den på allvar. Squared är ett härligt lag som har slagit underifrån i många matcher där man har överraskat motståndet med deras stundals snabba spel.

Därför spelar jag raka tvåan på Squared till 1.84 men testar även -1.5 till skyhöga 3.25. Båda spelen spelas hos Betsson .

This is the stats tab
This is the post tip