Gårdagen gick fint med 2/2 spel in. Red Reserve gjorde det lite mer spännande även om man vann med 2-0 medans Twitterspelet inte var något snack om saken. Vill ni ha mer koll på twitter spelen så hittar ni det på esport_experten.

Challenger stage för årets första major är här och vi har ett ganska nybyggt lag som håller hög kvalite och speciellt en spelare som visat stor klass och kommer troligtvis bli en av världens bästa om några år. Namnet på spelaren är Zywoo och wow. För två år sen var han nästan okänd och han kan fortfarande kallas tonåring. Nu ska han äntligen gå på den stora scenen och visst kommer det kanske uppstå en viss nervositet? Det tror jag inte. Men hjälp av hans lagkamrater som är vana vid detta plus att fått in Alex från LDLC så är detta redan ett topplag. Laget är vitality och här kommer första matchen mellan Tyloo och Vitality som spelas cirka 14:10.

Man möter ett Tyloo som inte på så lång tid bytt två spelare samt tagit in en ny coach. Men för detta lag handlar det mest om firepower och att förlita sig på de. Den kampen vinner Vitality enligt mig för man har sådana bra spelare i detta laget så det gäller bara att hålla sig kall och köra på sin Gameplan. Tror Vitalitys debut i challengerstage blir så bra som oddset visar.

Tyloo - Vitality (2)

Andra matchen är NiP vilket är ett lag som inte än har spelat en oficiell match iår. Möter ett Furia från brasilien som har spelat mycket iår och överraskat många, med hur bra man har varit.

Varför jag tror på detta NiP är att man har ett veteranlag som har stor erfarenhet av dessa turneringar, man har haft lång tid att träna samt man har vetat av motståndet så man har kunnat studera mycket. Denna matchen går vägen om spelarna är i vanlig form vilket jag tror man är eftersom detta betyder allt för dem.

Furia - NiP (2)

Denna dubbeln ger lite under 2 gånger hos LeoVegas , Unibet och 888sport och jag ser värde i den.

This is the stats tab
This is the post tip