Dagen är här. Semestern hos E-sporten är över och har pågått i några veckor. Varit borta på grund av att jag vill se var dem nya lagen ligger hus plus mycket fokus på studier.

Första matchen efter mitt uppehåll blir en nattmatch, bäst av 1 i ligan Esea Premier i Nord-Amerika där Denial tar an GX mycket kända som ex-ibuypower där 3 gamla spelare har fått efter skandaler om läggmatch återigen fått chansen att konkurrera inom proffsscenen.

Efter att både följt Dazed (In game leader i GX) där han går igenom hur det har gått för laget, deras utveckling och på kort tid har man utvecklats väldigt mycket där det kommer till taktik. Man visste sedan innan att veteranen Dazed som har mycket kunnande inom spelet kan göra mycket. När man också tilläger en av de bästa talangerna i NA Braxton "swag" Pierce med inte mycket sämre Michael "dapr" Gulino mm.

Denial har haft en viss form men mot sämre motstånd än det som väntas idag. Har hyfsat lag men ingen direkt spelare som sticker ut och kan göra det där lilla extra som GX kan göra. Med vinsterna radade och formen hos Denial gör det att GX ändå får ett spelvänligt odds till 1.66 hos bet365 .






This is the stats tab
This is the post tip