I dag tar vi nya tag och hittar en match utanför ESL Pro League och i den nya tureningen för i år Flashpoint 1 där Dignitas (gamla NIP) möter Cloud9 (galma ATK). Matchen är en upperbaracketfinal och spelas i en bäst av tre.

Dignitas har kommit tillbaka till CS-världen med en unik uppställning nämligen de gamla svenska CS-lagledarna plus en ny ung kille vid namn Hellzerk dock fick han problem med estat in till USA så man fick ta in Guardian som just nu inte har någon org att spela för. Dignitas har gjort de bra från start och man har lyckats gå vidare till RIO där man först gick vidare från open till closed, till RIO där man gick rent hela vägen förutom när man mötte Fnatic och det blev en jämn och tuff match där Fnatic, som just nu ligger 4 i världen, vann med 2-1.

I dag möter man ett Cloud9 som är väldigt likt de lagen man mötte i Kvalet till RIO. Har börjat hyfsat man åkte rakt ur Katowice, men man mötte för bra motstånd så de var förväntat. Man åkte också ut ur Dreamhack Open Leipzig där man inte kunde slå Renegdes. Dagens match ser jag att Dignitas tar hem utan några större problem och att man tar sig vidare.

Jag spelar därför rak 1 på Dignitas till 1,72 ggr pengar hos bet365

Följ matchen live: https://www.hltv.org/matches/2340346/dignitas-vs-cloud9-flashpoint-1
Min Twitter: https://twitter.com/esport_experten

This is the stats tab
This is the post tip