Splyce satt komfortabelt igår och idag när både matcherna är rätt få och oddset lite lägre. Då passar jag på att lägga två halvfavoriter som ska ha väldigt stor chans att vinna dessa matcher.

Match 1(1): Cloud9 - Gambit 1.40 (12:30, Börjar beroende på när matchen Mellan Mousesports och Na'Vi slutar)

Dreamhack Masters

C9 har sett starka ut med sin nya in-game leader FNS och kom ut ur gruppen med 3-0 bland annat när man lite överraskande slog FaZe. Nu ska man möta ett Gambit som precis gick ut ur gruppen med att slå Liquid 2-1 där sista kartan blev 16-14. Tyckte Liquid spelade bort den kartan och man skulle gått vidare istället för Gambit men här står dem. Ska vara väldigt nöjda med att dem kom ut gruppen men nu möter man ett C9 som man kanske inte hunnit studera så mycket med deras nya spelstil.

Rush har hittat väldigt god form och han leder vägen här när Cloud9 går vidare till semi över Gambit.

Match 2(1): Alternate Attax - Berzerk 1.37 (13:30)

99Damage League

Alternate Attax har väldigt många intressanta spelare för att ungefär tillhöra en kategori under topplagen men när man tog in dansken Hunden som in-game leader har det förändrat mycket. Man har slått lag som North och tagit kartor av Ago som är i ESL pro league.

Det som stärker för Attax vinst här är inbördes möten och där har man vunnit 4/5 matcher och nu väntas ännu en Bäst av 3. Då blir det för tungt för skräll hos Berzerk och Attax vinner matchen.






This is the stats tab
This is the post tip