Ingen rolig start i förrgår när båda spelen föll på snöret speciellt när Dark sided tog revansch två timmar senare för en plats i finalen där man utan chans förlorade med 3-0 mot Chiefs.

Idag har jag en liten go dubbel som går till över 2 odds när det vankas kval till Dreamhack Open Tours.

Complexity - Mythic (1)

Complexity ska bara vinna den här matchen, även om man nyss fått en ny in-game leader efter att FNS lämnat till Cloud 9 så är man ett stabiliserat proffslag i både Esl och Ecs. Haft det rätt tungt med resultaten och det väger säkert tungt i detta möte men Mythic är ett rätt oerfaret lag som inte satsar som inte satsar lika mycket som Complexity.

Har Adren och Hazed som är de erfarna spelarna men Complexity drar det längsta strået här och vinner till 1.40. Speciellt måste deras Sniper Peter "ptr" Gurney ta sin revansch efter att ha varit så dålig mot Cloud 9 i fredags.

eUnited - Swole Patrol (1)

eUnited är ett rätt nyskapat lag där tre spelade i Rise Nation innan och en i Torqued plus en halvkänd Streamer som jag bara väntade på att bli upplockad av ett lag. Möts innan och då blev det hela 16-3 till eUnited och nu när det är Bo3 finns det mindre chans till skräll. Swole Patrol har också haft lite problem när man bytt sin femte man rätt ofta så man inte spelar med den orginala femman gör att det blir svårt med att vänjas sig medans eUnited har haft tid och tränat som vanligt och kommer från en fin form. Därför vinner man denna match och fullföljer dubbeln till 2.10.

This is the stats tab
This is the post tip