Nattmackan natten till fredagen satt fint där GX gjorde det lite mer spännande än vad det hade behövt vara.

Igår var utbudet katastrofalt men idag har jag hittat efter en del grubblande en mycket fin match där en favorit går in med mycket självförtroende och mycket status och ska därför kunna knyta an säcken rätt snabbt.

EnVyUs är en organisation av en rätt hög klass och nu när man inte för jättelänge sen ökat på "klubben" med ett akademi lag så har man intresse att ha satsningen igång och dessa spelare vill inget annat än att visa sig för världen och organisationen att det är något att ha.

Största sjärnan i laget måste ändå vara Ali "hAdji" Haïnouss som visat framfötterna både i Rank S bland proffsen men även som Stand-in i EnVyUs A-lag. Lagarbete har man arbeta mycket med eftersom Igl och lagets Sniper Lambert "Lambert" Prigent varit igång länge inom spelet och har mycket förståelse.

Motsåndarna är från Storbritannien och det är inte mycket att prata om där förrutom kanske Aaron "AaroN" Hemmings som kan fixa stora siffror och någorlunda meriter på sitt cv.

Det jag går här är att laget från Frankrike är bättre på ungefär alla bitar och ska därför vinna rätt tydligt här och därför spelas EnVyUs Academy -4.5 till 1.80 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip