Ancient visade Forze vilken styrka man hade i laget och vann 2-0 till höga 3.55, däröver hade inte alls reken på +1.5 Ancient några problem att rättas grön. Idag är det mycket matcher och jag har många idéer.

19:00 spelar ett Epsilon som inte för så längesen fick veta att k1to inte ska spela kommande matcher. Kommer troligtvis bli släppt och ha en övergång till Sprout. Man kommer idag istället få in svensken Kreaz som jag sett några gånger, håller definitivt på den här nivån och ska nog säga att det är ett rätt enkelt spelmässigt Epsilon han kommer in i. Min tanke till denna matchen är att det blir över 2.5 kartor i den här matchen då Epsilon har fått ett litet bakslag just med Kreaz såklart men även en styrka.

Förhopningsvis och troligtvis får vi se x-kom välja Nuke där man känner sig rätt bekväma med plus att det är kartan man verkligen måste vara som ett lag för att ha någon sorts chans. Där kommer bytet av spelaren in hos Epsilon och blir svårt med snacket, vart man ska gå, hur man ska rotera när en viss situation dyker upp. Därför ser jag x-kom gå upp 1-0 i den här matchserien.

Beroende på kartan x-kom bannar först så har vi ändå sedan kartor som man kan köra rätt simpla saker men ändå så bra. Vilket passar perfekt in på Kreaz. Jag ser som oddset, Epsilon som knapp favorit. Man har starka spelare och definitivt en bättre awper i Cruc1al än Stomp i x-kom. Kreaz är också ett starkt vapen med Awp men man har även Surreal som kan plocka upp det. Det skapar en bra defensiv på kartor som Train, Mirage, men även Inferno. Någon av dessa kartor kommer Epsilon välja och man kan absolut vinna eftersom man har ett starkare.

Därför spelar jag över 2.5 kartor i denna matchen.

This is the stats tab
This is the post tip