Kinguin gjorde jobbet igår och vann komfortabelt mot Endpoint som inte hade mycket att säga till om. Idag är det ett tyskt derby där vi hittar en svensk och en från Ungern. Euronics bestämde sig för drygt 2 månader sen att göra en ändring till sin roster. Från sitt hel tyska lag bytte man bort två och la till svensken Znadjer och Kolor från Ungern.

Under någon veckas tid var man helt under isen men har troligtvis funnit varandra och äntligen spelat lite bra CS. Största hotet ligger just nu i nyförvärvet Kolor med Awp:n. Det som gör detta ännu bättre är att kartan är Dust 2 vilket är den öppnaste kartan av alla. Han har stort övertag på Expert:s Awper samt man har vunnit 3/3 på kartan. Samtliga har Kolor kommit först i laget. Så detta verka en karta man är beredd att lägga ner mer tid på.

Expert är ett lag som går upp och ner. Kan vara bra och slå bra lag men kan samtidigt förlora mot lag man ska vinna mot alla dagar i veckan. Precis som det är i CS. Man har knappt spelat Dust 2 och när man möter en stark Awper samt ett bättre lag enligt mig så blir det jobbigt att tävla mot de. Nae Euronics tar sin fjärde raka på Dust 2 och slår Expert.

1.72 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip